EQ tréning

Gyakran vagy bizonytalan magadban? Az érzelmi hullámok sűrűn maguk alá gyűrnek, pedig tiszta fejjel, nyugodtan kellene gondolkodnod az adott szituációban? Kapcsolatainkban, legyen szó akár szüleinkről, barátainkról, munkatársainkról, szerelmünkről, ha akarjuk, ha nem, sokszor konfliktusokba kerülünk. Szeretnéd megérteni miért? Szeretnéd tudni mit lehet ilyenkor tenni? Szeretnéd az ilyen helyzeteket legközelebb elkerülni? 

Az érzelmi intelligencia (EQ) fejlesztésére létrehozott tréningjeink 10 x 4 órás alkalmat foglalnak magukba hétköznap esténként.  Ezeken saját élményeinkkel, megakadásainkkal dolgozunk, sőt akár megoldatlan konfliktusokkal is.
Tréningsorozataink évente többször is indulnak.

További információ, jelentkezés: info@redacademy.hu
https://redacademy.hu/

 

Apakulcs - tréning

Az egész napos tréning bármilyen élethelyzetben, családi állapotban lévő apáknak szól.

Az apakulcsok rendszerének megértése után a csoport tagjai mélyebben találkozhatnak saját erősségeikkel és kihívásaikkal, valamint tapasztalatot és személyes gyakorlatot szereznek abban, hogy egy-egy apai helyzetben milyen megoldásokat használhatnak, melyik apakulcs használata lehet a legcélravezetőbb. Arra is rálátást kapnak, hogy gyermekük mellett hogyan tudják saját magukat jobban ismerni, kellő mértékben szeretni és megfelelően támogatni. A nap végén konkrét személyes elhatározásokkal indulnak el; ki-ki azzal a bizonyossággal, hogy tud jobb apja lenni a gyermekének.

További információ, jelentkezés:   Süveges Gergő   +36 30 336 528   suvegesgergo@gmail.com


Szomatodráma

Leghűségesebb tanítónk a testünk: bölcsességére mindig számíthatunk. Tünetek, érzetek nyelvén üzen arról, mi fáj valójában, és ha nyitottak és kíváncsiak vagyunk, kapcsolatba léphetünk vele, és megérthetjük, hol szól rólunk az a tünet, ami foglalkoztat minket.

A Szomatodráma módszere lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor
fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak. A drámajáték során mély érzelmi átéléssel oldjuk a feszültséget, gyengéden elhárítva már szükségtelenné vált akadályokat, hogy az öngyógyítás folyamata - lelki és testi szinten is - elindulhasson. 
A Szomatodráma testünk útmutatását és információs közegét felhasználva, segít önszeretetünk és önelfogadásunk gyakorlásában, hogy valódi, teherbíró, szeretetteljes kapcsolatot építhessünk önmagunkkal, testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.

További információ, jelentkezés: Czippán Csilla  +36 30 641 6616