Rólunk mondták

"Mi a véleményem a REDWoodról?
Nyugodt lelkiismerettel el tudok mondani egy marketingszöveget a megközelíthetőségről, a környékről, a lakóházról, az iroda termeiről és szobáiról.
(...)
De ami igazán vonzóvá teszi számomra a REDWoodot, az a Csapat! A tulajdonosokra és munkatársaikra egyaránt igaz, hogy nagyon kedvesekk, segítőkészek, rugalmasak és korrektek. Szeretek velük dolgozni."

Meláth Ferenc

mentálhigiénés-, és szervezetfejlesztő szakember
kommunikációs, és személyiségfejlesztő tréner
pszichiáter rezidens

,,Azt érzem, hogy a REDWood nem csak egy hely, ahova bejárok szobát bérelni, vagy tréninget tartani, hanem a hely, amihez kötődöm, az itteni emberekhez kötődöm. Itt lehet beszélgetni, kiönteni a lelkünket, mindezt egy nagyon professzionális környezetben. A kliensek is azt érzik, hogy egy nagyon minőségi és színvonalas helyre érkeznek, ahol segítenek neki, ahol kapnak kávét,vagy teát, egy pohár vizet. Általában van itt a csapatból valaki, aki fogadja őket és ők ezt értékelik. Én,azt gondolom, hogy,-szakemberként minden feltétel adott ahhoz, hogy jól tudjunk dolgozni. Ezek olyan apróságokban is rnegnyilvánulnak, hogy például minden coaching szobában van zsebkendő.,,

Sipka Bence

szervezetfejlesztő szakember
business-, és life coach
pszichológus

"A tiszta, rendezett terápiás helyiségek szintén őket dicsérik (a REDWood csapatát).
A fiatalok ragyognak folyamatosan és ez az ízlésesen berendezett
helyiségekre is igaz. Jó érzés itt lenni.

(...)

Pannáék támogatásával, jelenlétükkel, nyitottságukkal, rugalmasságukkal erősen megtámogatnak."

Pirbus Ernő

mentalitás tréner

"Nekem külön tetszik az online felület is. Nagyon jó, hogy tudom kezelni önállóan is, nem kell mindig időpont miatt írni és könnyen kezelhető."

Nardai Brigitta

szervezetfejlesztő szakember
coach, tréner

"Az egyik páciensem elmondta, hogy annyira örül annak, hogy mindig van kézkrém a mosdóban. Ezek miatt az apróságok miatt is szeretnek az ügyfeleim ide járni."

Várhegyi Anna

szexuálterapeuta

,,Nagyon tetszett, hogy tiszta, rendezett környezet fogad, ugyanakkor otthonos és meleg érzetet ad. Engem elbűvöltek azok a kis apróságok is, mint a plafonon ízlésesen egymásba folyó színek, a falon lévő idézetek, a gyönyörűen kialakított szobák."

Szilágyi Ágnes

viselkedéselemző
life-, és business coach

,,A rugalmasság, nyitottság, és a közvetlen kapcsolatteremtés miatt választottalak benneteket. Ezeken kívül kellemes, családias a hangulat, a tájékoztatás, illetve ha kérdésem vagy kérésem van, a válasz mindig pontos és precíz.,,

Kántor Csilla

mentálhigiénés szakember
business-, life-, és párkapcsolati coach
mediátor, szupervizor
képzésben lévő pár-, és családterapeuta

"Igényes, otthonos és nagyon jó a kialakítása az egész REDWoodnak. Professzionálisak a szobák, jó a felszereltségük. Szeretném megemlíteni azt a figyelmességeteket is, hogy kérés nélkül szereztetek be olyan eszközöket, amik segítik a munkánkat. Ez a fajta figyelmesség nagy erővel bír, mivel azt érezzük, hogy nem csak biztosítva vannak dolgok, szobák, hanem aki itt van, itt dolgozik, őt segítitek. Nem csak falakat adtok, hanem értitek, hogy mi folyik nálatok és ahhoz mire van szükség. "

Kató-Bellavics Ágota

HomoViator
mentálhigiénés szakember
lelkigondozó
tréner

"Nagyon jó, hogy rendszeresen küldtök hírlevelet, tájékoztatva vagyunk mindenről. Ha valami kérésetek van, vagy minket érintő változás várható, nagyon világosan leírjátok, átlátható és egyértelmű a kommunikációtok. Éreztetitek, hogy partnerként tekintetek ránk."

Kató Csaba

HomoViator
life-, és business coach
vándorcoach
tréner

"... nagyon tetszik a közeg, ez a családias a légkör. Közel áll hozzám a ti pozitív attitűdötök és az optimizmus, ahogy a mindennapokat élitek. Jó érzés bejönni hozzátok. Kipróbáltam már számos helyiséget itt, coaching szobát és termet a workshopra. Nagyon örülök annak, hogy amikor bejövök hozzátok, bármit csinálhatok, minden ötletet megvalósíthatok."

Faix Kata

facilitátor